1. scionae

    OP scionae *clicking circles*
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2016
    Messages:
    514
    Country:
    Italy
    Bit of a backstory, at least what I remember:

    I installed Enso on 3.65, had SD2Vita set up and everything was running smoothly until I decided that I needed android on my nintendo switch and proceeded to copy all the files from my sd to my pc and just format it over and over again. Now sometime later, I wanted to play Persona 4 Golden so I copied the files back to my sd again without any other steps and proceeded to turn my Vita on and... there was nothing on my screen. Like literally, I've only got the standard Vita apps with nothing else on it. So now I'm thinking hey maybe I need to refresh the LiveArea but how can I do it without VitaShell? Oh and one more thing, I also lost my Original Vita Memory Card, you know, the overpriced one.

    So my question is, to this day, how do I fix this problem? Can I somehow make my sd be recognizable again and load my files back up again from thin air? Enso is apparently still installed on the console even without sd but it can't read anything on it. What do you suggest I should do?
     
    Last edited: Jan 21, 2020
  2. scionae

    OP scionae *clicking circles*
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2016
    Messages:
    514
    Country:
    Italy
    Fucked up the title, sorry. Probably I spelled something wrong in the post too, my apologies.
     
  3. scionae

    OP scionae *clicking circles*
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2016
    Messages:
    514
    Country:
    Italy
    Solved by formatting the SD Card correctly with the zzBlank.img file and then formatting it again in exFat.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - problems, PSVita,