[BETA]Pressii 0.5.1B

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Quincy, Jan 31, 2009.

Jan 31, 2009

[BETA]Pressii 0.5.1B by Quincy at 11:07 PM (6,205 Views / 0 Likes) 65 replies

  1. Quincy
    OP

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    WARNING:THIS WILL BRICK YOUR WII IF YOU MIS-USE IT
    WARNING 2: THIS IS STILL A BETA SO MAKE SURE PRELOADER IS INSTALLED BEFORE YOU DO ANYTHING
    UPDATE:The subscript error is fixed!,link added
    Now at 0.5.2

    Okay all,

    This is a public beta of Pressii!

    Download : http://www.mediafire.com/?td3if5zydjy

    CLICK "INSTALLEREN" TO INSTALL,I MADE A MISTAKE THAT MADE THE INSTALLER DUCTH

    Feedback please

    Pressii is an application based on Healthii that makes "So called" Press A screens!

    EDIT:If someone could be so nice to make a Splash Screen that i can add in the next(perhaps the final) version!
     


  2. Joesalad21

    Newcomer Joesalad21 Advanced Member

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    Sweet man, I'll try it out now and post the results.
     
  3. Quincy
    OP

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    I'll be waiting
     
  4. Wiisel

    Member Wiisel GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    1,182
    Country:
    United Kingdom
    nice one quincy [​IMG]
     
  5. Quincy
    OP

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    Thank you lol

    Never thought that i would do something like this
     
  6. nutta_nic

    Member nutta_nic GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    556
    Country:
    United Kingdom
    cheers dude, just DLing now, i'll give it a go in the morning and report back
     
  7. Sorox

    Member Sorox Master Firo Soul

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    827
    Location:
    Country:
    United States
    Well i know all about the app files u you use to install healthscreens, but where is this system menu wad?
     
  8. Golfman560

    Member Golfman560 TheRapist.com

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    1,099
    Location:
    Living with seals
    Country:
    Antarctica
    From unbrick discs usually. However the internet works too.

    To save space, its probably called "systemmenu-v289.wad" without the quotes.
     
  9. Sorox

    Member Sorox Master Firo Soul

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    827
    Location:
    Country:
    United States
    what is it called?
     
  10. Mrkinator

    Member Mrkinator Neil Peart Wannabe

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    890
    Location:
    Great White North, Eh!
    Country:
    Canada
    Nice Man, I could whip up a splash for you if you like [​IMG]

    You know you're not banned from WADder anymore right?
     
  11. Quincy
    OP

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    Heh yea,i am also active but i am not a member of staff anymore lol

    And do a nice SPLASH screen please yea:P
     
  12. Joesalad21

    Newcomer Joesalad21 Advanced Member

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    Well, I get the Runtime error 9 and I have .net 3.5 installed...
     
  13. Mrkinator

    Member Mrkinator Neil Peart Wannabe

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    890
    Location:
    Great White North, Eh!
    Country:
    Canada
    Nah, I'm gonna do a shit job [​IMG]

    Yay! 500th Post [​IMG] Now I need to figure out how to change the letters on the left side to say "GBAtemp's Rock Band Hacker"
     
  14. Hells Guardian

    Member Hells Guardian GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    1,113
    Country:
    United States
  15. Jizmo

    Member Jizmo GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    500
    Country:
    United States
    Hold off guys, runtime error 9 subscript out of range error. he's working on it.
     
  16. Quincy
    OP

    Member Quincy Your own personal guitarist :3

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    1,435
    Location:
    Your house, robbing your stuff
    Country:
    Netherlands
    I cannot see what the error is but i am sure it has something to do with Gally's U8 PACKER

    Try THIS:Make a new PC Account and run it on that OR run in save mode
     
  17. 25164963

    Newcomer 25164963 Advanced Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    69
    Country:
    United Kingdom
    so can this be used with a custom health screen too
     
  18. masterjoel201

    Member masterjoel201 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    174
    Country:
    United States
    Can you use this to change the "press a to continue"? If so, how?
     
  19. AsosaYoung

    Member AsosaYoung GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    319
    Location:
    L B C
    Country:
    United States
    Aw sut! Time for me popcorn. Watch the show get the facts then I'll try.
     
  20. 56killer

    Member 56killer GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Messages:
    137
    Country:
    Puerto Rico
    Here is my try at a Pressii Logo. If you want something different tell me.
    [​IMG]
    Edit:Added a Jpeg to use as SplashScreen for Pressii
    [​IMG]
     

Share This Page