Hardware Backup troubles

killerm1

New Member
OP
Newbie
Joined
Feb 12, 2009
Messages
3
Trophies
0
XP
11
Country
Hi
i am new to the world of wii only just have acquiring one but have had lots of experience with ps and xbox so not a noob to console hacking.

The problem i am having is with disc read errors. everything i burn wont seem to run. i have been reading tuts for the last few days and cant seem to get anywhere. i have tried all sorts of loaders and all sorts of discs including verbatim -r's. have burnt downloaded iso's and have made my own using wiihttpd and used imgburn to burn them on my pioneer dvr-109 drive.

Is there any special setting i may be overlooking? any ideas to what i might be doing wrong?

any suggestions would be greatly appreciated
 

killerm1

New Member
OP
Newbie
Joined
Feb 12, 2009
Messages
3
Trophies
0
XP
11
Country
I did try installin various cios that different guides said to use with no success.
unsure.gif

But have fixed the problem now by removing everything and installing softmii. only the verbatim discs are working but that was kind of expected. Anyway happy for now thanks for the help
biggrin.gif
biggrin.gif
 

jefffisher

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 17, 2006
Messages
1,622
Trophies
0
XP
1,667
Country
United States
alright glad you got that taken care of, softmii was a good choice sucks the rest of your discs don't work, i can't afford verbatims.
 

timishu

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
286
Trophies
0
Age
29
Location
Scatland
Website
Visit site
XP
345
Country
United States
Because you don't have a modchip, I recommend that you get the Gamma Channel backup loader by DjTaz. This works great and I have foudn very few if any at all read errors.
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: From his auntie's wife side