Avalon Code Intro Slowdown

Discussion in 'Acekard' started by Isabelyes, Feb 22, 2010.

Feb 22, 2010
  1. Isabelyes
    OP

    Member Isabelyes GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    557
    Country:
    Netherlands
    So,

    after using Rominator to trim all my games,
    I saw that they all became fucked up etc.
    and save files going from 512 kb to 516 & 544 kb...
    Anyway, I formatted my sd card and all, restored it etc.
    re-downloaded almost all roms, put them on,
    but I've noticed that the Intro of Avalon Code goes really slow at some points.
    also, while playing Meteos, I noticed that it would make the music sound "weird" for one moment if I switch planets.
    (Note: this was already happening before I formatted my sd card, but I thought it'd would just go normal now, so I'm kinda confused)

    any help would be greatly appreciated!

    Thanks in advance,
    ~isabelyes

    EDIT: BTW, I'm using AKAIO 5.1 (If I remember correctly) With latest loaders.
     
  2. penthaler

    Member penthaler GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    357
    Location:
    mystique
    Country:
    Czech Republic
    whoaw - let us know where you get that AKAIO... The latest version is 1.5.1 [​IMG]

    The problem could be some dust in your slot or card pins or wrong inserted flashcard or microsd to flashcard...
    I got almost same troubles with another games some day, but it happens once and not again...

    Maybe it could be slower microSD (or fake)... dont know...
     
  3. Isabelyes
    OP

    Member Isabelyes GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    557
    Country:
    Netherlands
    Well, I've used it for quite some time, and though I've had some other problems, They all went away
    after formatting, recovering, and re-downloading everything.
    It's not like it's a real problem, but it's just bothering me...

    Also, yes, I have AKAIO 1.5.1 [​IMG]
     

Share This Page