1. hieptran

    OP hieptran Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Messages:
    26
    Country:
    How can I install FBI with rxtools ?
     
  2. Asia81

    Asia81 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Nov 15, 2014
    Messages:
    6,161
    Country:
    France
  3. bones123

    bones123 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 28, 2015
    Messages:
    204
    Country:
    Canada
    You can install menuhax on 9.2 or whatever sysNand you're on, and then use FBI.3dsx through the Homebrew Channel to install the FBI.cia to emuNand.

    At least, that's how I remember doing it. It's really early and I'm really tired, so someone correct me if I'm wrong.
     
  4. hieptran

    OP hieptran Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Messages:
    26
    Country:
    It was fail when i try to install FBI.cia ;-;
     
  5. Urbanshadow

    Urbanshadow GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2015
    Messages:
    1,492
    Country:
    Inject FBI into Health & Safety Application. Search a tutorial for that.

    (For you guys: if you suspect he may be talking through a translator, refrain from writing abbreviations!)
     
  6. hieptran

    OP hieptran Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Messages:
    26
    Country:
    thank for your reply but i try a new rxPasta cfw so how can i install cia with that cfw
     
  7. squee666

    squee666 Advanced Tech Pleb
    Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    2,156
    Country:
    United Kingdom
    please read the guides

    Either you install it to H&S app like everyone said

    or

    You install it as a CIA to sysnand and it copies over to Rxtools when you make the emunand (which is will do if you followed the guide)



    Dont make 2 seperate threads because you cant read the tutorial section
     
    Last edited by squee666, Jan 12, 2016
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - rxtools, install, [Ask]