art academy

Discussion in 'EZ-Flash' started by martijn130, Sep 1, 2010.

Sep 1, 2010

art academy by martijn130 at 12:03 PM (1,061 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. martijn130
    OP

    Newcomer martijn130 Member

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    i've downloaded art academy and kernel 3.0 ob2 but when i try to play art academy i get white screens
    can someone help me
     
  2. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
    Do you own an EZ5i ?

    [​IMG] [​IMG]
     
  3. martijn130
    OP

    Newcomer martijn130 Member

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    yes like the one in the second picture
     
  4. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
    Could you verify in the system settings window if you are really in firmware v101 (hammer/screw driver icon) ?
    Also, have you tried to delete your art academy save and start the game again ?
     
  5. martijn130
    OP

    Newcomer martijn130 Member

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    yes there stands: VER:H(705) F(101) k3.0 OB
     
  6. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
    Well, i have no idea then. This game is ok under k3.0ob2.
    You should try to delete the save as i said. [​IMG]
     
  7. martijn130
    OP

    Newcomer martijn130 Member

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    i've deleted the save file and now it works
    thanks
     

Share This Page