arcade zone

Discussion in 'Wii - Hacking' started by josh1234, Sep 13, 2009.

Sep 13, 2009

arcade zone by josh1234 at 1:45 PM (750 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. josh1234
    OP

    Newcomer josh1234 Newbie

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Messages:
    7
    Country:
    United Kingdom
    i dloaded arcade zone ntsc....changed the region to pal ok but when i try to use brickblocker on it it says its not a valid wii iso...any ideas
     
  2. vistauk

    Newcomer vistauk Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    37
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    I had the same problam and then burned it to a disc but when trying to play it gets so far and then comes with error and nothing else ?? [​IMG]
     
  3. VashTS

    Member VashTS Beat it, son

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,653
    Location:
    Upstate NY
    Country:
    United States
    bad iso, i played it, rather childish stupid comedy not fun in general but works fine, through neogamma r6 and cios38rev14
     
  4. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States
    brickblocker is telling u the game sucks and it refuses to play
     
  5. dsfanatic5

    Member dsfanatic5 Team ICO Freak

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    762
    Country:
    United States
    Have you opened the ISO in WiiScrubber to see if the version you downloaded has the update partition removed?

    I've had RegionFrii corrupt a few ISOs before, not allowing them to be brickblocked before. I can't remember, but I think that an error message might occurr if the ISO is already brickblocked, and you try to run it again. I always keep the .rar files (if the ISO is archived) so if I mess up the ISO, I can extract it again, and delete everything when I confirm it working. You could try brickblocking it first, and then use RegionFrii to change the region.
     

Share This Page