AR Code Problem

Discussion in 'Acekard' started by Joriis17, Sep 28, 2009.

Sep 28, 2009

AR Code Problem by Joriis17 at 2:37 PM (637 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Joriis17
    OP

    Newcomer Joriis17 Newbie

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Netherlands
    When i open R4CCE it says my cheat files all have codes for MySims Agents
    But when im on my DSi and check for codes, in my 3 databases, none are found.
    Can someone help me please!? [​IMG] [​IMG]
     
  2. Whooosh

    Member Whooosh GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    277
    Location:
    IRELAND
    Country:
    Ireland
    Hhhhmmmmmm i answerd a huge long post to a thread IDENTICAL to this like yesterday.

    Waz that you too???? if so DONT double post topics
     
  3. Pokedom

    Newcomer Pokedom Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Germany
    Can you give me the cheat database?
     
  4. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    can you give me your cheat database too?
    i want the one that contains my sims agent [​IMG]

    thanks
     

Share This Page