Anyone here use Comcast?

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by DeMoN, Aug 29, 2008.

Aug 29, 2008

Anyone here use Comcast? by DeMoN at 2:46 PM (2,576 Views / 0 Likes) 21 replies

  1. DeMoN
    OP

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    http://news.yahoo.com/s/nm/20080829/wr_nm/...ast_internet_dc

    Thanks to you select few torrent freaks out there, everyone is gonna have to pay. But I don't think it will affect most people, unless they have a really big family or are a geek. Trouble is, they might have to lower it further in the future as they get more subscribers.

    NO INTERNETZ? WHATEVER WILL WE DOOO??? [​IMG]
     


  2. Urza

    Member Urza hi

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    6,493
    Country:
    United States
    A) If you top 250GB a month you are abusing the service.

    B) Comcast sucks anyways.
     
  3. Salamantis

    Member Salamantis GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    1,945
    Country:
    Canada
    250GB is still a lot... I don't know why you're complaining, because all you have to do is download a little less than 250GB per month. I'd be surprised if it was something around 100GB or less, but 250GB is fine.

    Also I agree with Urza above.
     
  4. Skye07

    Member Skye07 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 24, 2006
    Messages:
    450
    Location:
    Belgium
    Country:
    Belgium
    What are you whining about >_> in Belgium you get 60gb for 45 euros (that's 70 dollars a month!). For unlimited bandwidth you have to cough up 80 euros (OVER 100 dollars / month).

    So don't complain...
     
  5. Curley5959

    Member Curley5959 CCC Member!

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Oh, Im not even going to bother.. You guys whinge about those speeds and download limits.. I believe a maximum download speed of 175 /s is good.. Because thats all i get here.. And along with the phone bill plus its not unlimited downloads and it costs around 70 bucks a month...
     
  6. JKR Firefox

    Member JKR Firefox Back.

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Messages:
    1,130
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    What in the hell are you complaining about?

    Here, Rogers allows a max of 60 GB's before laying down the law.
     
  7. hankchill

    Member hankchill I Pwn n00bs.

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Messages:
    2,344
    Location:
    Outer Space
    Country:
    Canada
    On my service Rogers allows a max of 95GB, and then charge $1.50 per GB up to $25. To piss the fuck out of them I downloaded 200GB, racked up almost $200 in extra charges, but only get charged an extra $25 for it. Fuck them.
     
  8. coolbho3000

    Member coolbho3000 GBATemp Kikkoman Naturally Brewed SoySauce Fanatic

    Joined:
    Apr 29, 2007
    Messages:
    2,095
    Location:
    Kikkoman Factory
    Country:
    When FiOS rolls out in my area, I want to leave my computer on for a month and download 1TB of garbage from Usenet to say farewell
     
  9. Private|Par

    Member Private|Par GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    541
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    All you Americans, quit bitching. We've been paying for bandwidth since the Middle Ages. [​IMG]
    Australia, and most other countries I think, are charged for bandwidth. I have something ridiculous like 15 gigs a month. You Americans have it great up there.
     
  10. alltooamorous

    Newcomer alltooamorous Advanced Member

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    71
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    250gigs? I don't think I can ever download that much in a year. -.-
     
  11. Diablo1123

    Member Diablo1123 Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    My ISP is unlimited, at 20$/mo, but it'd take me around 9 hours to download 1 gigabyte.
     
  12. jumpman17

    Former Staff jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    8,972
    Country:
    United States
    I hadn't heard anything about this from Comcast yet. Glad to see they are informing their customers of such decisions. And is there anyway I can view how much bandwidth I've used so far? How are we supposed to stay in the cap if they don't supply us a way of knowing how much we have used. Not that I use that much in a month (I don't think at least :wtf:).
     
  13. Awdofgum

    Member Awdofgum Wadofgum

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    1,884
    Country:
    United States
    Well the problem with Comcast is that you cannot seed... 250GB is plenty.
     
  14. Ferrariman

    Member Ferrariman Hip-Flop and cRap

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    3,357
    Location:
    Canader.
    Country:
    Canada
    I get 60GB a month from MTS. MTS = Manitoba Telecom Systems. Also known as crap in a bucket.
     
  15. Mewgia

    Member Mewgia drifter

    Joined:
    Dec 16, 2006
    Messages:
    2,161
    Location:
    Boston, MA
    Country:
    United States
    They have been required by law to stop blocking that, donno if its gone into effect yet...
     
  16. jumpman17

    Former Staff jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    8,972
    Country:
    United States
    What do you mean cannot seed? I can seed. Although all uploads of any kind seem to be capped at 40 KB/s.

    Also, does this new limit count towards both downloads and uploads? So 125 download + 125 upload = 250 bandwidth? Or is it 250 download.
     
  17. Urza

    Member Urza hi

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    6,493
    Country:
    United States
    It has nothing to do with protocol blocking.

    You can't seed effectively on Comcast because they have shitty up speed.
     
  18. Mewgia

    Member Mewgia drifter

    Joined:
    Dec 16, 2006
    Messages:
    2,161
    Location:
    Boston, MA
    Country:
    United States
    Ah I see.

    Well I have like 60KBps up maximum and still manage to hold a 2.5ish ratio on blackcats...is it that much worse?
     
  19. jumpman17

    Former Staff jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    8,972
    Country:
    United States
    What the heck, I'm upping at 125 KB/s right now. Maybe they did finally remove the up cap.
     
  20. Urza

    Member Urza hi

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    6,493
    Country:
    United States
    That seems about average for Comcast.

    And there's no cap. The low up speed is a result of how the streams are distributed (which for Comcast in most areas is 6/1.5 iirc).
     

Share This Page