Any info yet about a DSi Cyclo?

Discussion in 'CycloDS' started by CoconutCake, Dec 21, 2008.

Dec 21, 2008
  1. CoconutCake
    OP

    Member CoconutCake GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    162
    Country:
    United States
    Acecard has their DSi flashcart already, so I wonder if Cyclo has got one going yet.

    Seems like Cyclo is the best regarded flash cart team around these days. Any info about one yet from them? Thanks.
     
  2. CheatingSoi

    Member CheatingSoi Graphic Designer

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    1,099
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    I'm pretty sure they've got one in the works. I would guess they would announce it within the next couple of weeks, or maybe after the DSi comes out in the US.
     
  3. Raven Darkheart

    Member Raven Darkheart The Radioactive Flamer

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    1,720
    Location:
    Cyclo DS Paradise
    Country:
    United States
    they re looking into it. if they find something they will announce it. threads like this dont help anyone
     
  4. Pedobear

    Banned Pedobear Banned

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    165
    Country:
    United States
    Theyre last update included a video, which seemed to show that cyclods worked flawlessly in the DSi.

    Probably soon.
     
  5. Isaiah

    Member Isaiah The Conductor

    Joined:
    Aug 24, 2008
    Messages:
    525
    Location:
    Brisbane
    Country:
    Australia
    meh i dont really care cos im not getting a dsi but i think it was somekind of lab hack like the acekard one
     
  6. Pedobear

    Banned Pedobear Banned

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    165
    Country:
    United States
    WHAT I THINK:

    Remember those 2 MB included in the card?
    I believe they will use most of that space for DSi support.
     
  7. Isaiah

    Member Isaiah The Conductor

    Joined:
    Aug 24, 2008
    Messages:
    525
    Location:
    Brisbane
    Country:
    Australia
    o.o what 2mb?oh i get it the thing where the os is
     
  8. Pedobear

    Banned Pedobear Banned

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    165
    Country:
    United States
  9. Isaiah

    Member Isaiah The Conductor

    Joined:
    Aug 24, 2008
    Messages:
    525
    Location:
    Brisbane
    Country:
    Australia
    Neat. Very Neat. I wonder what kind of New features will be added.
     
  10. CoconutCake
    OP

    Member CoconutCake GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    162
    Country:
    United States
    That link gives a 509 (bandwidth exceeded error).

    But my guess is the 2MB onboard may somehow let Cyclo stay on top of new DSi firmware from Nintendo to try to circumvent flash cards. Maybe it will let Cyclo update things as needed if Nintendo does that. That's why I decided to not buy an AceKard 2i (I'm just getting an $11 AK2 for my Lite to hold me over till I get a DSi someday), because by the time DSi comes to USA the AK2i may be blocked out.

    I bet the Cyclo for DSi will be end up being the best one for DSi, but I like Acekard too.

    Ninty & Sony should just give up trying to stop flash carts and custom firmware etc. They never win, they just waste their time, better spent making good games for people to *buy*. You can't stop hackers, so just stop trying.
     
  11. JabbaFlap

    Newcomer JabbaFlap Advanced Member

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    99
    Location:
    Deep Space
    Country:
    United States
    I totally agree! Good games I don't mind paying money for but getting some rubbishy game with no way to return it to store for a refund just sucks [​IMG]
     

Share This Page