Another problem with Monster hunter tri

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Fra2oox, May 8, 2010.

  1. Fra2oox
    OP

    Fra2oox Newbie

    Newcomer
    1
    May 29, 2007
    Italy
    Hi everyone! I'm trying to play MH3 with my wii:
    I've the 4.1E firmware by waninkoko, the 5th cIOS by Hermes and cIOSx 19 by waninkoko. i launch MH3 with uLoader by hermes from hard disk
    with cIOS 222, 223, 224, 249 i can start the game, but only with cIOS 223 i can pass trough the staring menù, 'cause with others my console freeze and I hear a noise.
    but with cIOS 223 i've this problem: i can play for 5, 10 minutes. after that my console wont accept anymore my commands and i don't know why °°

    if it's necessary I can post the list of every IOS that i've on my wii
     
  2. cobleman

    cobleman GBAtemp Maniac

    Member
    3
    Jun 23, 2009
    Australia
    Reinstall Hermes v4 222 37/38 merge and 223 38/60 merge
    Use UsbloaderGx Rev921 set the game to boot from 222 let us know if that works for you?
     
  3. Fra2oox
    OP

    Fra2oox Newbie

    Newcomer
    1
    May 29, 2007
    Italy
    I've just tried, but i had a freeze while i was going from a zone to another. I don't think that i'm using a bad dump, cause I've already visisted both zone.
     
  4. cobleman

    cobleman GBAtemp Maniac

    Member
    3
    Jun 23, 2009
    Australia
    Are all your ios's upto date use DOP-Mii_v12 to check and update.
    Did you install Hermes v4 222 37/38 merge and 223 38/60 merge?
     
  5. Fra2oox
    OP

    Fra2oox Newbie

    Newcomer
    1
    May 29, 2007
    Italy
    I've update my system and almost every IOS and now it seems to work, thanks!
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice