annoying black ops USB loader fail

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Nikolai447, Nov 29, 2010.

  1. Nikolai447
    OP

    Nikolai447 Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Nov 29, 2010
    Right so yesterday i was playing black ops wii on usb loader GX perfectly fine, went to multiplayer did the multiple profile thing to get connected, asked me to install a patch i agreed and was happily playing most of the night.
    But today when i tried to load it through USB loader GX it seemed to find my hard drive and the lights were flashing as usual but the screen stayed black and nothing else happened while the hard drive buzzed away.

    so.

    I searched around for a bit and was told that CFG loader could probably fix my problem but again no luck. i got the 222-mload v60 CFG loader which i loaded the game with 222-mload, it game booted but did the loading screen hang. so i installed hermes cIOS 224 base 57, went back to CFG loader set up boot options for Black ops to use 224-mload but it freezes when it says
    ____________________________
    IOS(224) mload...

    Base: IOS57 v5.0 ..
    ____________________________

    ive tried reinstalling the cIOS but still nothing.

    anybody have any clues as to what is happening and anyways to fix it?
     
  2. cobleman

    cobleman GBAtemp Maniac

    Member
    1,458
    19
    Jun 23, 2009
    Australia
    Are you running a FAT32 HDD?
     
  3. Nikolai447
    OP

    Nikolai447 Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Nov 29, 2010
    No its a 10GB partition formated to WBFS
     
  4. cobleman

    cobleman GBAtemp Maniac

    Member
    1,458
    19
    Jun 23, 2009
    Australia
    How many partition's are there?
     
  5. Nikolai447
    OP

    Nikolai447 Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Nov 29, 2010

    Its a 400GB hard drive and i only partitoned once

    so theres 10GB of WBFS and 390GB of NTFS
     
  6. cobleman

    cobleman GBAtemp Maniac

    Member
    1,458
    19
    Jun 23, 2009
    Australia
    I dont like Partitions some drives (aka Seagate 1tb) wont load properly so i keep it to all WBFS or all Fat32 or all NTFS.
     
  7. henniger

    henniger Member

    Newcomer
    10
    0
    Sep 23, 2009
    Canada
    Try using 249rev20. Works for me on a partitioned seagate.
     
  8. brausm08

    brausm08 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    721
    17
    Nov 15, 2009
    United States
    USA - Midwest
    249v20 with base 57 specifically....

    ...in my sig, i have my configuration for CoD:BO....works flawlessly in Wiiflow, should do the same for cfg....
     
  9. Nikolai447
    OP

    Nikolai447 Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Nov 29, 2010
    quick question, to get CFG to load with ios 250 do i edit the config file in my SD card?
     
  10. Nikolai447
    OP

    Nikolai447 Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Nov 29, 2010
    ok i think i found ou the problem, its something about my IOS 249 and 250 not functioning properly

    i ran golden eye perfectly through 222-mload but when i tried it with 249 and 250, i got the freezing before loading the game error again

    im not certain at all how to fix the messed up IOS's on my wii at all
     
  11. henniger

    henniger Member

    Newcomer
    10
    0
    Sep 23, 2009
    Canada
    Quote- im not certain at all how to fix the messed up IOS's on my wii at all

    Just install fresh ones on top of them, I had been using cios249rev14 for the last year until some newer games refused to work. I just downloaded the new one rev20 then went to dopmii and installed it, the new one overwrites the old one. Easy peasy lemon squeezy