Animal crossing

Discussion in 'Acekard' started by SgtThom, Feb 9, 2010.

Feb 9, 2010

Animal crossing by SgtThom at 1:33 AM (817 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. SgtThom
    OP

    Member SgtThom GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    129
    Country:
    United States
    I notice some thing with this game(especially in the beginning of the game) .I have a 4GB Kingston card and the load times are slow in comparison to the Legal copy I have.Have any one notice this? [​IMG]
     
  2. CannonFoddr

    Member CannonFoddr Regular GBATemp Lurker

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    4,106
    Location:
    Sitting by computer
    Country:
    United Kingdom
    I've notice a small slowdown - but not by much (~1sec or 2 perhaps), nothing I would personnally worry about

    It's not as bad as when loading AC:WW on a N5 revolution though
    - that takes almost TWICE as long before you see the 'Nintendo' splash screen - then it takes longer to 'circle - fade-in' the title screen than the AK as well
     
  3. geoflcl

    Member geoflcl Permanent GBAtemp Newbie

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    1,373
    Country:
    United States
    Having even a decent SD card will do it.

    Unless you get your hands on the holy grail of SD cards, you're probably gonna have to live with it.
     
  4. Dark^'^Knigh

    Member Dark^'^Knigh GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    1,043
    Location:
    Paradise
    Country:
    Australia
    Class 4, Made in Taiwan - I'm tipping.
    Slow load times....'we" are being picky! You could always take out your AK and replace it with the original [​IMG] suck in those delays [​IMG]
     

Share This Page