1. burial

    OP burial GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2018
    Messages:
    321
    Country:
    United States
    So not sure if this is the right place to post so sorry if it isnt.

    I updated AC to the newest update and now the game wont start, it just shows the black screen with nintendo/switch logos whn u first launch the game. I have tried deleteing/reinstallin the game 3 different times and it still wont work.

    Im using SX OS 3.0.0 and ofw 9.2.0

    Can anyone help me please?
     
  2. MomZo

    MomZo Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 17, 2020
    Messages:
    96
    Country:
    France
    You need CFW 10.1.0 and SX OS 3.0.4 beta to make it work.
     
    burial likes this.
  3. TheHuntsman1177

    Newcomer

    Joined:
    Aug 9, 2020
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    i had the same issue, i updated my SXOS and updated my FW with CHOI
     
  4. Sneethan

    Sneethan GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 17, 2020
    Messages:
    242
    Country:
    Australia
    bad idea, use atmosphere's daybreak tool to update the fw. It is much safer and you can still use sx os afterward.
     
  5. Paza

    Paza Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 7, 2019
    Messages:
    20
    Country:
    United Kingdom
    i having this problem on 10.0.0.4 and latest sxos, anyone got any ideas, not sure why when i thought 10.0.0.4 is the latest


    Sorry didn't know there was 10.1
     
    Last edited by Paza, Aug 20, 2020
  6. nukester84

    nukester84 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 19, 2014
    Messages:
    29
    Country:
    I have latest firmware, atmosphere and game update and freezes on black screen with island bobbing up and down on botton right of the screen
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Crossing, Animal, launch