animal crossing glitch

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by ykhan, Oct 30, 2010.

Oct 30, 2010

animal crossing glitch by ykhan at 5:30 PM (1,120 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. ykhan
    OP

    Member ykhan GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    174
    Location:
    england
    Country:
    United Kingdom
    Hi

    i seem to have a problem with my european rom of animal crossing. Every couple of minutes or so the hourly chime keeps ringing and the screen flashes to a night time scene just for a second. I've had this problem with the 1.1 version as well.
    help [​IMG]

    p.s im not using any cheats and im using on acekard with akaio 1.7.1
     
  2. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
    Update to Akaio 1.8.1
    Also try reformatting your microSD card with Panasonic SD formatter, remember to backup your data first since formatting wipes out data.
     
  3. ykhan
    OP

    Member ykhan GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    174
    Location:
    england
    Country:
    United Kingdom
    thank you seems to have worked [​IMG]
     
  4. 727

    Member 727 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    521
    Country:
    United States
    this game gets kinda boring.
     
  5. Maplemage

    Member Maplemage ಠ_ಠ

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    1,142
    Location:
    Why would you care?
    Country:
    Antarctica
    It needs like an overworld thingy, like you can walk around the world and go to other towns and when our connected to wifi you can go inside your friends town anytime.
     
  6. 727

    Member 727 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    521
    Country:
    United States
    well im looking forward to the ac for 3ds. that should be good.
     

Share This Page