1. person66

    OP person66 If it isn't edited, it isn't a true person66 post
    Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    1,108
    Country:
    Canada
    Anyway, I went to edit my tutorial yesterday, and all the anchor tags been turned in to html, and then even when I changed them back to regular ( [a]anchorname[/a] ) they didn't work.

    So were they removed for some reason, or is it just me?
     
  2. Waflix

    Waflix El Psy Congroo
    Member

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    638
    Country:
    Netherlands
    I have this kind of problem sometimes too when I use the BBcode for a thumbnail. I think it is just some kind of mistake in the code of this Forum. So it isn't you, and it wasn't removed for some reason, because I am sure that if it was removed by an Moderator or something, they would have noticed you.
     
  3. CannonFoddr

    CannonFoddr Regular GBATemp Lurker
    Member

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    4,132
    Country:
    Actually they HAVE been removed.... this is because
    What this is exactly I'm not sure - but tj_cool had removed the anchor tags (as well as other 'custom tags') because for some reason entire posts have been deleted for no apparent reason

    You can read about it here
     
  4. Waflix

    Waflix El Psy Congroo
    Member

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    638
    Country:
    Netherlands
    I mean they weren't removed by a Moderator or other Staff member. Maybe I wasn't clear enough.
    I did mean to say that they were removed because some code in this Forum wasn't correct, or as you quoted "IPB's bbcode parser sucks". I agree!

    EDIT: D'oh! (Thanks, SifJar, for the correction.)
     
  5. SifJar

    SifJar Not a pirate
    Member

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    They WERE removed by staff (because the code sucks.)
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Anchor,