AKAIO Wifi Plugin 03-20-09

Discussion in 'Acekard' started by Smiths, Mar 20, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
Mar 20, 2009

AKAIO Wifi Plugin 03-20-09 by Smiths at 11:09 PM (10,911 Views / 0 Likes) 21 replies

  1. Smiths
    OP

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    Download: http://gbatemp.net/index.php?download=5112

    Bug report: Piss off. [​IMG]
     


  2. phoanlien

    Newcomer phoanlien Member

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    29
    Country:
    Canada
    thanks Smith, updated right now
     
  3. fedgerama

    Newcomer fedgerama Advanced Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    82
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    So it doesn't change anything, besides the line break capabillity?
     
  4. Smiths
    OP

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    not really
    i think there's some nice little checks in place as well due to GBATemp's servers randomly sucking.

    always good to keep current.
     
  5. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    there was a 'gta wifi back to game crash' that norm fixed in this updated.

    -another world
     
  6. m-p{3}

    Member m-p{3} GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    254
    Location:
    Montreal QC, Canada
    Country:
    Canada
    The AceKard really have the best developers from all the flash cards currently on the market. I really can't wait to get my AK2.
     
  7. Smiths
    OP

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    Someone sticky this, as it's required for the latest updates.
     
  8. LUGiA

    Member LUGiA GBAtemp Fan

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    425
    Country:
    United Kingdom
    smith i noticed u updated the download on 24th what been updated/added
     
  9. Smiths
    OP

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    I did?
    I ain't updated crap.
     
  10. JLsoft

    Newcomer JLsoft The Joystick Lunatic

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    73
    Country:
    United States
    He's probably basing it on:

     
  11. willy101

    Newcomer willy101 Advanced Member

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Messages:
    71
    Country:
    Does this make Acekard work with Wii Titles (particularly My Pokemon Ranch)?
     
  12. Smiths
    OP

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    ???????????????????????????????


    NO
     
  13. Tomy Sakazaki

    Member Tomy Sakazaki GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 23, 2006
    Messages:
    594
    Country:
    Brazil
    Wifi plugin is used to update the cheat database and loaders.
     
  14. s1zero

    Newcomer s1zero Newbie

    Joined:
    Mar 24, 2006
    Messages:
    3
    Location:
    Chicago
    Country:
    sorry i am new here. just got a new DSi and acekard2i and i cant get the wifi loader to work. i read all over on how to place it in the right dir. but just errors out.
    any ideas as to why?
     
  15. nikor4

    Newcomer nikor4 Newbie

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Yes! problem with DSi and WIfi,

    Here link with tests: ISO TEST

    Any ideas or updates?
     
  16. s1zero

    Newcomer s1zero Newbie

    Joined:
    Mar 24, 2006
    Messages:
    3
    Location:
    Chicago
    Country:
    im sure it will be fix in time. i can wait dsi still works. [​IMG]

     
  17. Smiths
    OP

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    i update all the time on Jap DSi with akaio.

    so i'm not looking into this at all.

    Works on my end.
     
  18. Smartpal

    Member Smartpal The Guitar Guy

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    1,037
    Location:
    New Delhi, India
    Country:
    India
    WiFi update never worked for me. Hope this fixes that.
     
  19. spanner

    Newcomer spanner Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    31
    Country:
    United Kingdom
    I tried to use this on AceKard 2i with the DSi and its say "Connecting using WFC settings" with a coluored bar going down then when its get to the end it says.."Could not connect,Check WFC Settings"..

    I have setup a connection and the Nintendo internet browser works and DS shop too..?
     
  20. mlazy

    Newcomer mlazy Newbie

    Joined:
    Apr 28, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I think I posted this somewhere else in the forums too. But anyway, I had my SSID broadcast off, and the wifi wouldn't connect but the store etc would. I set my access point to broadcast my SSID, and it works perfectly now?!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page