AKAIO problem

Discussion in 'Acekard' started by iFish, Oct 11, 2009.

  1. iFish
    OP

    iFish Slower than a 90s modem

    Member
    4,223
    159
    Jul 11, 2009
    Canada
    Montreal, QC
    ok hello my fellow GBAtempers i was playing Mario and Lugie: Bowsers inside story every so often like 10 times a minutes a litle gren line gose onto of the tor screen not sure if its just the game its unpatched and everything.

    any suggestions of and i have the laster wi-fi plugin and loaders

    best regards

    ~ifish
     
  2. Yuan

    Yuan GBAtemp Maniac

    Member
    1,290
    14
    Oct 1, 2007
    Brazil
    This game has some graphic corruption, it's a known issue. It happens at any flashcard I guess.
     
  3. iFish
    OP

    iFish Slower than a 90s modem

    Member
    4,223
    159
    Jul 11, 2009
    Canada
    Montreal, QC
    oh ok so its normal fewf i tohught it was my ak2i and i was no i just got it a few hours ago
     
  4. anaxs

    anaxs got milk, got candy

    Member
    2,208
    1
    Mar 23, 2009
    Canada
    your moms jeans pocket
    try patching the rom and then playing it, even tho u dont need to patch it
    cuz mine is patched and then the fix came out for ak and i was too lazy to unpatch it and nothing like this ever happened so try to see if that works
     
  5. iFish
    OP

    iFish Slower than a 90s modem

    Member
    4,223
    159
    Jul 11, 2009
    Canada
    Montreal, QC
    i hant found a working patch on google but hey i can live with a green line once in a while for like 2 secconds jsut wanted ot point it out
     
  6. Knarf

    Knarf GBAtemp Regular

    Member
    208
    0
    Nov 12, 2008
    United States
    Yeah I have the same problem. Not a big deal really.
     
  7. iFish
    OP

    iFish Slower than a 90s modem

    Member
    4,223
    159
    Jul 11, 2009
    Canada
    Montreal, QC
    just a show few secconds