AKAIO help

Discussion in 'Acekard' started by deatharch, Jan 24, 2009.

Jan 24, 2009

AKAIO help by deatharch at 1:15 AM (1,228 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. deatharch
    OP

    Newcomer deatharch Member

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    Because I have replaced the official firmware with AKAIO it will not show my skin as a result the background is blue and green and I access the start menu. Do you know which file I could edit to make it select my skin?
     
  2. deatharch
    OP

    Newcomer deatharch Member

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    I added and edited the globalsettings file but could not get it to work.
     
  3. Smiths

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    clean all files off and put akaio on card.
     
  4. ShaneC

    Newcomer ShaneC Advanced Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    55
    Country:
    United States
    edit "Global.ini" and make sure that the theme directory is correct...

    example:

    I had a path of: \__aio\ui\blah 1.11\blah but the ini file was looking for \__aio\ui\blah
     

Share This Page