akaio 1.5 akloader

Discussion in 'Acekard' started by xXxLOBOxXx, May 3, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
May 3, 2010

akaio 1.5 akloader by xXxLOBOxXx at 4:11 AM (1,998 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. xXxLOBOxXx
    OP

    Newcomer xXxLOBOxXx Newbie

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    Mexico
    Hello

    i have a problem i bought R4 gold (r4-pro.com) (i have a Dsi) , i downloaded akaio 1.5 because i found in this forum that akaio 1.5 could play animal crossing wild world, the problem is that ACWW doesn`t work, blank screens appear... (my kernel is updated) i downloaded "akloader" and i replaced "akloader" in the _aio/loaders file but ACWW still doesnt work ... what can i do? could you tell me what is the problem? i really want to play ACWW but i dont know how to get it work, i turned off cheats, i replaced the file... nothing happen..
    could you help me? i really will apreciate your help [​IMG]
     
  2. AceOfAces

    Member AceOfAces GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    109
    Location:
    Rosemead, CA
    Country:
    United States
    There's your problem. AKAIO is for AceKard, not R4, or any clone.
     
  3. xXxLOBOxXx
    OP

    Newcomer xXxLOBOxXx Newbie

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    Mexico
    but i read that akaio 1.5 will work on some r4 clones and acekard clones (including my R4 ) because of that i downloaded akaio 1.5 but maybe there is a solution (i hope [​IMG] )
     
  4. AceOfAces

    Member AceOfAces GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    109
    Location:
    Rosemead, CA
    Country:
    United States
    AKAIO was intended for the AceKard. I don't think it's possible to play on an R4.
     
  5. xXxLOBOxXx
    OP

    Newcomer xXxLOBOxXx Newbie

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    Mexico
    but i read that r4 gold (r4-pro.com) was a acekard clone, i know that sounds weird...
    in the case that akaio 1.5 doesnt made for my card, is there another option to play ACWW on my r4 gold (r4-pro.com) ?
     
  6. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,811
    Country:
    Antarctica
  7. xXxLOBOxXx
    OP

    Newcomer xXxLOBOxXx Newbie

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    Mexico
    sorry for post in GBA section im new here and i really didnĀ“t know where post it >_< ok, wood for clones run into DSi?
     
  8. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    Moved to a nicer(correct) place..

    ....and just read the thread...yeah....akaio won't work..you need Wood.
     
  9. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    maybe R4 section?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page