AK2 and Classic Word Games

Discussion in 'Acekard' started by Darkuni, Jun 27, 2009.

Jun 27, 2009

AK2 and Classic Word Games by Darkuni at 9:21 PM (1,382 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. Darkuni
    OP

    Newcomer Darkuni Member

    Joined:
    Apr 13, 2006
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    Hey gang,

    Picked up Ubisoft's new casual title CLASSIC WORD GAMES. Used NDS Backup Tool 3 in 1 as usual. Produced a clean 32MB dump.

    Dump simply will not boot on the Acekard (I've tried altering all the patches, manual save type, etc). I tied on my CycloDS Evo as well. Neither work.

    Anyone from Team AK have a chance to try this title? Anyone else have success dumping it?

    Any ideas, thoughts, help - appreciated.
     
  2. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    you dumped it incorrectly. if you just admitted that you were running illegally obtained roms we could begin to help you.

    -another world
     
  3. Darkuni
    OP

    Newcomer Darkuni Member

    Joined:
    Apr 13, 2006
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    Nice attitude. I own nearly 200 DS games legit. More than I can say for 90% of the people around here ...

    So, once again for the people not being asses...

    I dumped the image myself using the same method I've dump 100+ other games. This time - it doesn't work. And, it doesn't work on multiple flash carts.
     
  4. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    so glad you showed your true colors, ranted and typed with anger.

    i hope no one helps you now! =)

    -another world
     
  5. Darkuni
    OP

    Newcomer Darkuni Member

    Joined:
    Apr 13, 2006
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    You fired first, pal [​IMG]

    I wasn't trying to be an ass - just trying to make a point that not everyone that uses flash carts and roms is actually is Blackbeard the pirate.

    Believe me - if I was pirating it, I wouldn't have bother asking for help - for the simple fact that 9 times out of 10 - non-working games are simply bad dumps. Either dump it yourself or wait for someone else to do it again properly.

    In this case, I REALLY was actually doing it myself.

    I suppose an ARM7 fix should be tried to eliminate the possibility, but the real game executes other code PAST the hreezing point but BEFORE the save area init.
     
  6. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    Is this a new undumped game? if so then i've no idea why it aint working but then i'm sure i've heard this title before so if its old then i've still no idea why it isnt working. possibly an underdump on your end. check the scene release and compare your dump with theirs.
     
  7. Darkuni
    OP

    Newcomer Darkuni Member

    Joined:
    Apr 13, 2006
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    Brand new game. Not scene released yet.
     
  8. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    tried it in an emulator? no$gba/desmume/ideas. if it works then its a flashcart problem.
     
  9. Darkuni
    OP

    Newcomer Darkuni Member

    Joined:
    Apr 13, 2006
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    Dammit .. why didn't I think of that?!!

    Trying now ... and thanks!
     
  10. Darkuni
    OP

    Newcomer Darkuni Member

    Joined:
    Apr 13, 2006
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    Well, it plays fine in an emulator ... Sigh ... Alright then ...

    Can someone point anyone from the AKAIO team to this thread? I'll let the other flashcart folks know too.

    I can get the dump to the team if they need it.
     
  11. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    Suffers from the same problem as Cooking Coach, this is a dsi hybrid game (or atleast compiled as such). I haven't worked out how to get Cooking Coach working yet thus this wont be working for awhile either [​IMG]
     
  12. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    you are speaking to them [​IMG]
     
  13. Darkuni
    OP

    Newcomer Darkuni Member

    Joined:
    Apr 13, 2006
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    Thanks gang ... Just let me know if I need to redump it or if there is anything else I can do to help.
     

Share This Page