Action Replay Wii?

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by Protoman85, Apr 20, 2013.

Apr 20, 2013

Action Replay Wii? by Protoman85 at 5:21 PM (779 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. Protoman85
    OP

    Newcomer Protoman85 Newbie

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    8
    Country:
    Sweden
    I saw this in a store today and was really surprises, I didn't think there existed one.. I've tried "powersaves" but overall they suck.

    This page exists: http://www.wiiar.com/#page=1

    But why isn't this thing on www.codejunkies.com?

    Does anyone have it, does it work?
     
  2. osm70

    Member osm70 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 17, 2011
    Messages:
    731
    Country:
    Czech Republic
    It asks for your MAC address so I guesss its Letterbomb bundled with Gecko OS.
    Edit: typo
     
  3. osm70

    Member osm70 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 17, 2011
    Messages:
    731
    Country:
    Czech Republic
    It looks like I was right:
     
  4. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Hahah, wow. Yeah, what OSM is saying is that you can do this for free with softmods, with the same process they're doing, and a normal SD/HC card.
     
  5. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    Datel has done stuff like this many many times


    hackers make the tools, for free and make them available for free

    Datel come along and "make there own stuff"(most likely using the free tools the are out) and SELLS there own tools the do the same stuff that the free tools do
     
  6. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Like what else? Last I checked all of the AR systems for older systems needed the hardware to function, and as for the PS2 the GS game out before softmods.
     
  7. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    PSP scene
    Pandora came out
    then they came out with there own tools
     
  8. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Ahh, didn't see that, though I bought another battery anyways because they're much better than doing it free since you don't need to fuck with your own battery.
     
  9. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,736
    Country:
    United Kingdom
  10. Julieherman

    Newcomer Julieherman Newbie

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    It doesn't use letterbomb, it uses giantpune's wilbrand exploit that he sold to them for a bucketload of money. That's why he delayed releasing it publically for more than half a year.
     
  11. Psionic Roshambo

    Member Psionic Roshambo GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 12, 2011
    Messages:
    1,710
    Country:
    United States
    I just use Accio Hacks it seems easier and probably has way more codes? (Supports pretty much everything except emus?)
     
  12. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Haha wow, got a source for this?

    I know he made one and didn't release it (Twiizers said that much), just want to read the original note/info.
     
  13. The Real Jdbye

    Member The Real Jdbye D:

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    8,580
    Location:
    Doing your mom
    Country:
    Norway
    That actually looks a bit better than Gecko OS (subitems and such as well as not having to generate a file with your codes before running)
     

Share This Page