Acekard2i Update problem with 3DS

Discussion in 'Acekard' started by Tasty, Jun 12, 2012.

Jun 12, 2012
  1. Tasty
    OP

    Newcomer Tasty Newbie

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    EDIT: Fixed the issue, it was a problem with my SD card. A friend came over and helped. Just a note for everyone with the same problem, save your games and saves, download the professional SD format tool for Acekard's website and format it, and put AKAIO back on and then do the update. It should work.
     
  2. VMM

    Member VMM Full Hollow Cero

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Messages:
    2,952
    Country:
    Brazil
    Are you sure you're pressing the right button?
    When it asks for update you should press Start!
    If you press any other button it will cancel the update!
     
  3. Tasty
    OP

    Newcomer Tasty Newbie

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    It doesn't even give me the chance. As soon as it loads up it says it was cancelled.
     
  4. VMM

    Member VMM Full Hollow Cero

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Messages:
    2,952
    Country:
    Brazil
    I suggest you to report this to the mods, so they can lock the topic!
     
  5. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    you might have fixed the issue but you edited your original post. anyone who finds this topic in the future will have no idea what the problem was or how you fixed it. its better to edit in extra comments, not to replace the original post.

    -another world
     

Share This Page