Acekard2i - Black Screen

Discussion in 'Acekard' started by GymWrecker, Jan 21, 2011.

Jan 21, 2011

Acekard2i - Black Screen by GymWrecker at 11:47 PM (1,474 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. GymWrecker
    OP

    Newcomer GymWrecker Newbie

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I'm using an Acekard2i for my Nintendo DSi. I have downloaded both, the AKAIO 1.8.5 and the AK2i loader, and I still get a black screen... "An Error has Ocurred...."
    Any suggestions on what could the problem be?
     
  2. bjorno

    Member bjorno GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    428
    Country:
    Netherlands
    read this
    http://gbatemp.net/t272814-good-place-to-b...d-2i?&st=45
    Starting from the user obeanjoebean who had the same problem.
     
  3. GymWrecker
    OP

    Newcomer GymWrecker Newbie

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    ...Thanks bjorno! I'm still trying but not working yet. I assume that after I copy the updatge 141 into my SD card, and after rebooting my DSi, I should get an option to update, but I'm not getting anything but the blank screen. Starting from scratch, what should I have copied in my Acekard2 to start with?
     
  4. bjorno

    Member bjorno GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    428
    Country:
    Netherlands
    You are right about the update. But if you read that thread. You will know that you need a DsLite or DSPhat to flash your cart. Why? Because your ds cannot read the acekard yet unless you did the firmware update.

    also read this: http://gbatemp.net/t218103-updated-n00b-gu...up-your-acekard
    This is what you are looking for: Step 11. Updating the Acekard 2i's firmware.


    Goodluck [​IMG]
     

Share This Page