Acekard v2.1 troubles

Discussion in 'Acekard' started by zelda05, Jun 16, 2009.

Jun 16, 2009

Acekard v2.1 troubles by zelda05 at 12:17 AM (968 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. zelda05
    OP

    Newcomer zelda05 Newbie

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    I followed the acekard tutorial sticky step for step with no luck. I have the acekard 2, an LG micro sd 521 mb card and the T-flash that came with the card. I started by formating the card with the program listed, then dowloaded and extracted the files from acekard and I also tried the ako one's. I put the 2 files like it says in the root menu. I press safely remove hardware, put it into my ds and click on the www.acekard.com button on the ds and it gets stuck in the loading screen with the top screen black. The card is in properly, anyone know what to do? i'm using vista to upload the files btw.
     
  2. BKZ

    Member BKZ GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    127
    Location:
    Vancouver
    Country:
    Canada
    uhhh is your ds a ds lite or dsi? Because if it is a dsi then you need a ackard2i not acekard2
     
  3. donelwero

    Member donelwero GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    352
    Location:
    León, Gto.
    Country:
    Mexico
    Maybe you're doing something wrong. Try using AKAIO, theres a wiki here thata might help you a lot. AKAIO WIKI And what files did you put in the micro sd? It is one file and a folder named _aio
    Try that.
     
  4. zelda05
    OP

    Newcomer zelda05 Newbie

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    FIXED. Thanks for you help guys the card just wasn't in properly i had to really shove it down... but does anyone know how to play gba games?
     
  5. BKZ

    Member BKZ GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    127
    Location:
    Vancouver
    Country:
    Canada
    You need a slot-2 card to play gba games.
     
  6. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    You mean the cart wasn't fully inserted? [​IMG]
     

Share This Page