Acekard stuck after loading games

Discussion in 'Acekard' started by Thur, Oct 12, 2009.

Oct 12, 2009

Acekard stuck after loading games by Thur at 5:35 PM (1,691 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Thur
    OP

    Newcomer Thur Member

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    Netherlands Antilles
    Hi,

    I used to be able to play games no problem on my acekard. I recently upgraded to the AKAIO 1.5, and it too played like a charm.
    However, for the past two days, my acekard would simply get stuck on a white screen right after the "Loading" message I get after choosing a game. I tried copying the card's contents, then formatting the card and pasting it back, and for some reason it said there was more stuff on the card than freespace (the same content i just copied now doesn't fit). I recently tried to add 3 new games to it in spanish.

    I removed some games I would never play (to get within the card's filesize an 8GB Class 6 Trascend) and try again, and still all I get is a white screen. What should I do next?

    Tnx.
     
  2. Twilight Loz

    Member Twilight Loz GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    382
    Location:
    London
    Country:
    United States
    are your cheats enabled for that game? If they are then just kept press on 'X' until the rom starts.
     
  3. Thur
    OP

    Newcomer Thur Member

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    Netherlands Antilles
    Thnx for your reply. And no, cheats are not enabled as far as I'm aware of.

    And it happens with every game on the disk.
     
  4. Twilight Loz

    Member Twilight Loz GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    382
    Location:
    London
    Country:
    United States
    even though this might not fix the problem but have u downloaded the latest loader (i think its the 5.10.2009)?

    Posts merged

    You may wanna have a look at this thread to see if this fixed your problem: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=185125
     
  5. W3r3W0lF

    Newcomer W3r3W0lF Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    Germany
    ->http://gbatemp.net/index.php?showtopic=185125
    read the first post (after my)

    maybe u use the 1.41 loader with 1.5, too
     
  6. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Get the newest loaders and reformat your microSD card
     

Share This Page