Acekard on the old DS?

Discussion in 'Acekard' started by Wareye, Mar 3, 2011.

Mar 3, 2011

Acekard on the old DS? by Wareye at 10:31 PM (651 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Wareye
    OP

    Newcomer Wareye Newbie

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    2
    Country:
    Norway
    Hi i was wondering if the newest version of Acekard 2i will work on the oldest DS? (The big one)
     
  2. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    Of course.
    [​IMG]

    If it works on a DSi it will work on a DS.
     
  3. Smiths

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    i build and debug on an old DS.

    the RPG + usb port on the card makes for quick build -> xfer - > test.
     

Share This Page