AceKard 2i Set Up?

Discussion in 'Acekard' started by georget, Nov 26, 2010.

Nov 26, 2010

AceKard 2i Set Up? by georget at 11:01 AM (1,260 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. georget
    OP

    Newcomer georget Newbie

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United Kingdom
    I have order Acekard 2 i /Ak2i card for V1.4.1 for my nephew for a DS Lite and I am a little bit confused how to setup my card. I can’t seem to find a guide for noob like me.

    Thanks
     
  2. Etalon

    Member Etalon Former Akaio Fanboy

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    1,205
    Country:
    Morocco
  3. georget
    OP

    Newcomer georget Newbie

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United Kingdom
    Nice! Thanks!

    So AKAIO it is.

    Questions
    1. The Acekard I have order it seems that is already updated to 1.41. That changes anything with AKAIO?
    2. An Acekard 2i updated to 1.41 can be used on a Phat NDS?
     
  4. Gariscus

    Member Gariscus Former Team Cyclops Mod

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    646
    Country:
    Australia
    1. It doesn't interfere with AKAIO.
    2. Yes.
     
  5. ShadowSoldier

    Member ShadowSoldier GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    9,383
    Country:
    Canada
    An Acekard 2i can play on any ds. DS lite/DS Phat consoles aren't affected by "i" flashcards.

    Also, get AKAIO 1.8.1, it's the latest loader.
     

Share This Page