Acekard 2i issue?

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by NegativeSmoke, May 22, 2009.

May 22, 2009

Acekard 2i issue? by NegativeSmoke at 3:20 AM (610 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. NegativeSmoke
    OP

    Newcomer NegativeSmoke Newbie

    Joined:
    May 22, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Hi guys, I just got an Acekard 2i (DSi compatible) and I downloaded the official firmware from this site, put it on my microSD and booted it up, however, when I try to load a ROM (which is in the root of the MicroSD) it says "Loading" changes color slightly then doesn't boot....is there a way to fix this? [​IMG]


    Help is appreciated..
     
  2. zero383

    Member zero383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    649
    Location:
    Vancouver - #1 City in Canada
    Country:
    Canada
  3. Blythe31

    Member Blythe31 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    183
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    First off, all AK related topics should be posted here.
    No biggie, since it's your first post, but learn your way around the site and where to post the proper topics.

    I'd recommend using the guide linked by zero, using AKAIO 1.4.1 repacked which does contain the latest loaders (probably the main cause of your problems), as well as the wifi plug-in. Welcome to gbatemp, btw!


    also, you might not want to put your roms in the root of your card. I'd recommend making a Games folder or something. It keeps clutter down and helps stay organized. I have several folders and subfolders like:

    Games -> Games, Homebrew subfolder
    Media -> Music subfolder, Video subfolder


    it's just easier to navigate. but it's nothing really necessary.
     

Share This Page