Acekard 2i and updating

Discussion in 'Acekard' started by Darkflame.fire, May 13, 2009.

May 13, 2009

Acekard 2i and updating by Darkflame.fire at 3:41 AM (1,138 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Darkflame.fire
    OP

    Newcomer Darkflame.fire Member

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    48
    Location:
    Arlington,TX
    Country:
    United States
    if i update my dsi will acekard wont work anymore on it?
     
  2. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    1.3 any is confirmed to have all flash carts working. If you mean later then only time will tell.
     
  3. zero383

    Member zero383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    649
    Location:
    Vancouver - #1 City in Canada
    Country:
    Canada
    Go ahead and upgrade to 1.3U. All "i" cards still work.
     
  4. jesterscourt

    Member jesterscourt Not Brad.

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    2,153
    Country:
    United States
    According to system menu there is an update beyond 1.3U available. I'm certainly not going to be the first to try it.
     
  5. Blythe31

    Member Blythe31 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    183
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States

    and later on, btw this is in the 1.4.1 PROPER thread page 10, it was a simple problem with his loaders, and things were up and running fine.
     
  6. zero383

    Member zero383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    649
    Location:
    Vancouver - #1 City in Canada
    Country:
    Canada
    There is no 1.4, yet. If you choose to update from the system menu, it will ALWAYS say there is an update available even though there isn't. You can test this by going into the DSiWare store. If there is really an update availabe it will prompt you to Accept or Cancel the update.
     
  7. jesterscourt

    Member jesterscourt Not Brad.

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    2,153
    Country:
    United States

    Ah, thanks for the heads-up. Yeah, still no trouble accessing the DSi Shop, so I guess 1.3U is the latest and greatest for the time being.
     
  8. Livin in a box

    Member Livin in a box Livin' in a cardboard box

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    1,794
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    I heard that 1.4J had been released on Neowin, but I'm not sure. I would have heard elsewhere if that was the case, but I haven't so I don't believe. Googled it and nothing there either.
     

Share This Page