Acekard 2.1 on 3DS

Discussion in 'Acekard' started by Zodiark13, Apr 5, 2011.

Apr 5, 2011

Acekard 2.1 on 3DS by Zodiark13 at 3:57 PM (4,402 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Zodiark13
    OP

    Newcomer Zodiark13 Newbie

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    Australia
    Topic. Is there any way to do this, does it need a firmware update, or can 2.1 just not do it?
     
  2. J.Zonneveld

    Newcomer J.Zonneveld Advanced Member

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    54
    Country:
    Netherlands
    The AceKard 2.1 will never work on a Nintendo DSi, DSi XL or 3DS because it is not flashable [​IMG]
     
  3. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,831
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    The Acekard 2.1 isn't flashable, buy an Acekard 2i
     

Share This Page