Acekard 2.1 compatible with DSi?

Discussion in 'Acekard' started by Bloodgod, Mar 26, 2009.

Mar 26, 2009
  1. Bloodgod
    OP

    Member Bloodgod 嵐の王

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Messages:
    806
    Country:
    United States
    So I'm in a market for a new DS and DSi is about to be released here in the US. SO is the normal acekard compatible with a DSi? I already know they have a DSi ver of acekard but I already bit the bullet and purchased a 2.1.
     
  2. Takeshi

    Member Takeshi GBAtemp Addict

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Messages:
    1,946
    Country:
    Germany
    The Acekard 2.1 is not compatible with the DSi.
     
  3. c0pE89

    Newcomer c0pE89 Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    43
    Location:
    HI
    Country:
    United States
    ya well u might not want to wasted money on the dsi acekard they already blocked that one to im hope it just needs a firmware update but its not looking good
     
  4. Bloodgod
    OP

    Member Bloodgod 嵐の王

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Messages:
    806
    Country:
    United States
    ok thanks. mods can delete this topic now
     

Share This Page