About Fight Request of SSF43ds

Discussion in '3DS - Games & Content' started by vaXin, Apr 24, 2011.

Apr 24, 2011

About Fight Request of SSF43ds by vaXin at 6:50 AM (519 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. vaXin
    OP

    Newcomer vaXin Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    13
    Country:
    Philippines
    Hello gbatempers!

    Just want to share something. I dont know if this is just a mere cooincidence or what.. but whenever i play online, it almost 5 - 10% of success online play. Thats too sad.. my connection was running good and still no luck. I can't join a single game for almost 20 - 30 mins of trying.

    I've also tried arcade mode, with fight request set to internet, hoping someone will join me. During matches, this error code pop ups and saying wasn't able to join (the ssf4 error thing), this mean someone is trying to connect in my game but failed to join. Then, 1 time i accidentally press the home button during the screen where the stage will be displayed.I spend almost 3 sec in the menu screen of the 3ds before resuming the game again. I was shock that when the fight was suppose to start, a challenger was able to successfully connected into my game. So, we play and i lost (meh.. i suck..). then continue with the arcade mode thing. Whenever i try the home button thing before entering the fight, someone is always successful in connecting through my game (that is if really someone is REALLY trying to connect to your session).

    I've tested all day yesterday and i'm somewhat successful in playing online matches with this method (of course, there'still lag, its an internet issue). But what im curious about is that is this just a coincidence? But for me, it works almost 100% of the time. I won;t force you to believe me, but feel free to try it. During the stage screen, press the home button and wait for 3 to 5 sec then resume the game. It works like magic.. [​IMG] ..

    Sorry for my long post.. and thanks for reading..
     
  2. Shiro09

    Member Shiro09 AAI2 Localisation Team

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    764
    Country:
    Australia
    Really? Mine connects to someone almost instantly.
     
  3. vaXin
    OP

    Newcomer vaXin Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    13
    Country:
    Philippines
    Good for you.. For me, whenever i didnt try the home button method, i will always get the error code. Maybe suspending the game gives time for the other player to connect to you..I dont know, im not an expert. I just observe this things. Maybe i'll try to connect using other hotspots and see the difference. Thanks for the output man. Really Appreciated. [​IMG]
     
  4. PaRaLLeL22

    Newcomer PaRaLLeL22 Member

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    id get my own router if I were you. Never had any issues with sf4 online matches here in PI
     

Share This Page