80010002

Discussion in 'PSP - Hacking & Homebrew' started by Another World, Mar 13, 2013.

Mar 13, 2013

80010002 by Another World at 12:29 AM (763 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Another World
    OP

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    i'm trying to run FFVII from PSN and i'm getting error 80010002.

    from what i read i need to disable the UMD? i can't seem to find this option in pro-b 10. perhaps i'm overlooking or perhaps i'm doing the wrong thing to fix this issue.

    other useful info:
    psp 3000
    6.69 pro b 10 (temp hack)
    plugins: category_lite, simplebatteryviewer

    tried disabling plugins and that didn't help. the hdd led comes on, the screen goes black, and then it softly resumes the xmb, where it gives the error.

    please help! =)

    -another world
     
  2. GamerzHell9137

    Member GamerzHell9137 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 1, 2011
    Messages:
    3,709
    Country:
    Bosnia and Herzegovina
    I googled a lil and found out that there is no ''No-UMD'' option on pro-b 10.
    And it seems that people requested from the dude who made the C-Firmware to make a plugin for it but he didn't do it.
    It seems there's no fix for that on pro-b 10, u should downgrade and install an other custom firmware that has No-UMD option.
     
  3. Another World
    OP

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    i'm assuming that is the fix for ffVII PSN. it seems the info i found was rather old. everything else i have runs, so i'm not sure if the issue is with that 1 game, its psn version, or the firmware.

    -another world
     
  4. GamerzHell9137

    Member GamerzHell9137 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 1, 2011
    Messages:
    3,709
    Country:
    Bosnia and Herzegovina
    Firmware is the issue.
    You're not the only one who can't run it on Pro-B 10.
     
  5. Another World
    OP

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    ok, thanks for the info.

    -another world
     
  6. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    Don't be so certain - how did you get FFVII? Because it's possible the transfer process (either from PC or PS3) is at fault. Additionally it's possible that there's an issue with the keys.bin file you should have. And of course depending on source there's the length of the folder name.

    Personally i wouldn't be so hasty to blame the PRO B line....C breaks PSX games but i'd not heard that about B.
     
  7. pokefloote

    Member pokefloote GBAtemp Addict

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    2,670
    Country:
    United States
    C-2 breaks PSx games. C is fine so far... I've never had problems with PSN classics.
     

Share This Page