Hacking 4.3u, can I do this?

SJC

Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 23, 2010
Messages
8
Trophies
0
XP
7
Country
Canada
I'm on 4.3u.

How can I go about with running Gamecube backups on a DVD-RW?

Yes, my Wii is already modded.
 

yurmy

New Member
Newbie
Joined
Sep 12, 2010
Messages
4
Trophies
0
XP
2
Country
United States
If your Wii is black then no. Another words any d3-2 dvd roms won't play a backup disc of any type. You'll need a sun driver or a wode for that. If you don't have a d3-2 then do above.
 

CarbonX13

GBAtemp 台灣人
Member
Joined
Aug 27, 2010
Messages
1,399
Trophies
0
Location
Vancouver, B.C.
Website
Visit site
XP
137
Country
Taiwan
Basically what was said above. Your Wii needs to be old enough to run backups, and if it is, get it on a DVD-R, as that's basically the only format the Wii will read. DVD+R may or may not work, mine didn't so I swapped over to DVD-R and things ran fine.
 

Lazycus

Rotten
Member
Joined
Jul 22, 2006
Messages
871
Trophies
0
Website
Visit site
XP
169
Country
United States
How is it modded? If it's a hardware mod that can read Gamecube backups you should be good to go. Even my old WiiKey does fine. I've had good luck with Imation DVD-RW 4X.
 

SJC

Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 23, 2010
Messages
8
Trophies
0
XP
7
Country
Canada
Lazycus said:
How is it modded? If it's a hardware mod that can read Gamecube backups you should be good to go. Even my old WiiKey does fine. I've had good luck with Imation DVD-RW 4X.

It's a 4.3u softmod from the Brawl exploit.
 

person66

If it isn't edited, it isn't a true person66 post
Member
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,108
Trophies
0
Location
Canada
XP
415
Country
Canada
how old is the wii? as previously mentioned, new ones cant run backups of any kind
 

SJC

Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 23, 2010
Messages
8
Trophies
0
XP
7
Country
Canada
person66 said:
how old is the wii? as previously mentioned, new ones cant run backups of any kind
The Wii was obtained near the beginning of 2010.
It came with regular Wii Sports and the serial is LU40
 

person66

If it isn't edited, it isn't a true person66 post
Member
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,108
Trophies
0
Location
Canada
XP
415
Country
Canada
Then it should work fine. Make sure you have cios 249 installed and than go in to the neogamma r9 beta thread and download the recommended cMIOS, the latest Neogamma R9 beta, and if you plan on making multi-game disks, the multi-game ISO creator.

Install the cMIOS on your wii
Burn game(s) to your disk (if the dvd-rw doesnt work, try using dvd-r)
Load Neogamma R9 Beta, and enjoy the games!
 

SJC

Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 23, 2010
Messages
8
Trophies
0
XP
7
Country
Canada
person66 said:
Then it should work fine. Make sure you have cios 249 installed and than go in to the neogamma r9 beta thread and download the recommended cMIOS, the latest Neogamma R9 beta, and if you plan on making multi-game disks, the multi-game ISO creator.

Install the cMIOS on your wii
Burn game(s) to your disk (if the dvd-rw doesnt work, try using dvd-r)
Load Neogamma R9 Beta, and enjoy the games!

I'm now getting error 1208.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    BigOnYa @ BigOnYa: I'm starting to sound like a Tck