3.3u to 3.2e using anyregion changer

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Marby, Nov 17, 2008.

Nov 17, 2008
  1. Marby
    OP

    Newcomer Marby Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I want to change my wii's region form 3.3u to 3.2e using anyregion changer at first should I downgrade from 3.3u to 3.2u using

    wanikoko's downgrader then change the region to 3.2e. Is that correct? should I downgrade or just change the region from 3.3u

    to 3.2e?

    Thanks for any help
     
  2. Marby
    OP

    Newcomer Marby Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    anyone???? please help
     
  3. cdreams

    Member cdreams GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    580
    Location:
    Edinburgh, Scotland
    Country:
    United Kingdom
    As far as I am aware you can just change to 3.2E regardless.

    I am using a NTSC Wii myself and I changed all my area and game settings to mach Europe, then saved in Any Region Changer, then I did the install for 3.2E, seemed to work fine and no issues. I then reversed the process to get back to 3.2U
     
  4. Marby
    OP

    Newcomer Marby Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I noticed that there are two ways to change the region:
    1.Using wanikoko's cIOS downgrader
    2.Using AnyRegion Changer

    So which one should I use to go from 3.3u (not the 23oct update) to 3.2e?
     
  5. cdreams

    Member cdreams GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    580
    Location:
    Edinburgh, Scotland
    Country:
    United Kingdom
    I personally used Any Region Changer, just make sure you change things properly. There is a warning that explains it but it's basically something like if you change your system menu region, you must change the disc region to match or something. Whenever I sued it I made sure everything matched up so to avoid issues.

    So if your wanting to change from 3.3U to 3.2E, just change all the settings on the top part to Europe settings and save, then do the install for 3.2E and your fine.
     
  6. Marby
    OP

    Newcomer Marby Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Thanks cdreams but which one should I use cIOS downgrader or anyregion changer??
     
  7. cdreams

    Member cdreams GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    580
    Location:
    Edinburgh, Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Like I am saying, I think you can use either. They both essentially do the same thing, just different interfaces and options.

    I used Waninkoko's cIOS downgrader once but it is just all text and a wad, so I never liked it because it was just gibberish to me. I found Any Region Changer to be a bit clearer and with the interface you can see what you are doing. It warns you when your setting incorrect settings and stuff and automatically gets your system info so you know where you are.
     
  8. Marby
    OP

    Newcomer Marby Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Good boy! thanks
     
  9. socallove06

    Newcomer socallove06 Newbie

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    how do you put anyregion changer on a sd card please someone help
     
  10. pro_viruz

    Newcomer pro_viruz Advanced Member

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    56
    Country:
    Philippines
    can i change my region to any region even if i had wiikey?
     
  11. KEvinen121

    Newcomer KEvinen121 Newbie

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    United States

    I tried setting all my things to Europe and i would click save and it wouldn't save it would just got back to the homebrew channel. Just in case my have the settings wrong what should they be for Europe? And I have 3.3u.
     

Share This Page