1. IMx83

    OP IMx83 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 18, 2015
    Messages:
    20
    Country:
    Saudi Arabia
    Hello eveyone, i was trying my best to Run homebrew but still nothing

    it's installed perfect but nothing show when i enter album
    last step it's won't work with me at switch.hacks.guide/

    11. If the exploit was successful, the Homebrew Launcher will launch

    any help please?
     
    veddermandan likes this.
  2. veddermandan

    veddermandan Advanced Member
    Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    93
    Country:
    Australia
    Just download the homebrew launcher nro and put it on your sd card
     
    IMx83 likes this.
  3. IMx83

    OP IMx83 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 18, 2015
    Messages:
    20
    Country:
    Saudi Arabia
    i already done that, I'm using 128 GB SD Card
     
  4. veddermandan

    veddermandan Advanced Member
    Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    93
    Country:
    Australia
    Ok im on 3.0.0 and followed tutorials and none of them worked.
    I just put the nro on the sd and it worked. What cfw are you using. Im using SX OS
     
  5. Roxasorg13

    Roxasorg13 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    184
    Country:
    Mexico
    I have the exact same issue, i launched cfw using hetake and the switch wont launch homebrew launcher.
    I got a message saying that i should update the switch to use Micro SD SC its 128gb as well
     
  6. ZachyCatGames

    ZachyCatGames GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jun 19, 2018
    Messages:
    3,237
    Country:
    United States
    I'm pretty sure they're using pegaswitch
     
  7. veddermandan

    veddermandan Advanced Member
    Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    93
    Country:
    Australia
    Yeah pegaswitch tutorials did not work when I followed them.
    Just need cfw and homebrew loader nro on the sd. That is literally all that is required.
    If you are having further issues its not related. Could be your sd card try a different one.
     
  8. bundat

    bundat ¿
    Member

    Joined:
    Jul 25, 2018
    Messages:
    455
    Country:
    Antarctica
    You need the exFAT update.
    You can install the exFAT update while staying on your current firmware version by using ChoiDujourNX.
    You'll need the firmware system files for your firmware version. I can't link to it here, it's on xbins

    Or you can follow this guide, which is a harder method (if you can't run nro files):
    https://gbatemp.net/threads/how-to-install-the-exfat-driver-without-updating-2-x.505176/

    OR you can format your card to FAT32 instead of exFAT.

    This might be your issue as well. Are you getting a message asking you to update in order to be able to use your micro SD card?
     
    Last edited by bundat, Aug 23, 2018
  9. Roxasorg13

    Roxasorg13 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    184
    Country:
    Mexico
    yes, im getting that message.
    I will search that, is there any specific tutorial for my needs? (Installing exfat update on current software)?
     
  10. IMx83

    OP IMx83 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 18, 2015
    Messages:
    20
    Country:
    Saudi Arabia
    no i fix this issue by using this step:

    "If your Switch won’t read your larger than 32GB micro SD card without a System Update, you can use guiformat on Windows to format it as FAT32 with an Allocation Unit Size of 32K (32768)."

    and btw I'm using pegaswitch
     
  11. sev7en

    sev7en Member
    Newcomer

    Joined:
    May 10, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Italy
    Hello, I have a similar issue... but it is not able to find the switch folder either I have it on the card. Why?


    Cheers,
     
  12. konamicode89

    konamicode89 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 13, 2018
    Messages:
    138
    Country:
    United States
    I keep getting an error 2168-0002 every time I try to load an app from HBL, I only have a few apps working but everything else freezes with the error.

    Im on 3.0 as well using hekate I figured Id cry for help since we're on the subject
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - homebrew, launch, 0]why