1.8.1 (microsd not inserted)

Discussion in 'Acekard' started by slimpyman, Nov 29, 2010.

Nov 29, 2010
  1. slimpyman
    OP

    Member slimpyman GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Messages:
    121
    Location:
    Valparaiso, IN
    Country:
    United States
    I just dl'ed 1.8 akaio and transfered it to the microsd... upon bootup, it says microsd isnt inserted.... is there a bug that im not aware of.
     
  2. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    Maybe the microsd isn't inserted xD

    Try taking off and putting it in again.
     
  3. slimpyman
    OP

    Member slimpyman GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Messages:
    121
    Location:
    Valparaiso, IN
    Country:
    United States
    dude, haha yeah, of course i reinserted
     
  4. slimpyman
    OP

    Member slimpyman GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Messages:
    121
    Location:
    Valparaiso, IN
    Country:
    United States
    ok i reformatted, fully and recopied all my stuff and im getting the same message
    "unable to access microsd card, please verify that the microsd card is formatted and inserted corectly.." what the heck, it never did this on 1.7
     
  5. The Pi

    Member The Pi Lurker

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    1,638
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    Don't double post you can edit your posts with [​IMG]

    Try using a bit of tape to hold the microSD in place you might need to put a small piece of plastic(or something) between the microSD and tape to hold it in place perfectly, the newer AK2i's always have these issues.

    Also; try a different microSD
     
  6. slimpyman
    OP

    Member slimpyman GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Messages:
    121
    Location:
    Valparaiso, IN
    Country:
    United States
    yeah, thing is, it used to work with 1.7.1 and since i updated, it gives me the problem
     
  7. The Pi

    Member The Pi Lurker

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    1,638
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    It has nothing to do with AKAIO, AKAIO is on the microSD which is not being detected it's a hardware issue not a software one. [​IMG]
     

Share This Page