002 error, was there a fix released?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by xtreme1, Apr 19, 2009.

Apr 19, 2009
  1. xtreme1
    OP

    Member xtreme1 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    475
    Country:
    United States
    was there a fix for this released bycIOSCORP or anyone
     
  2. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    It was fixed in cIOS Rev8, if I recall. Install Rev10 and that should do the trick.
     
  3. air2004

    Member air2004 Air

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    1,514
    Location:
    Anytown
    Country:
    United States
    Gamma002fix_r2
    look for that file , somoen on here had it in there tag
     
  4. xtreme1
    OP

    Member xtreme1 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    475
    Country:
    United States
    also. is there a way to run the backups off the disc channel on 4.0 yet?
     
  5. Apekop

    Member Apekop GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    223
    Location:
    Location, location, location.
    Country:
    Netherlands
    yes with preloader, cioscorp, preloader.
     
  6. Hells Guardian

    Member Hells Guardian GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    1,113
    Country:
    United States
    don't even need preloader to do it. and the fix is based in the CIOSCorp it's self. it should eliminate the 002 error on it's own. as for 001 if you are getting that you have the wrong CIOS's installed. 35 and 37 are 2 good examples. the originals work but the v 2 always return an 001 error.
     

Share This Page