0.3 gamma doesnt work, beta does work?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by TECstarINC, Nov 22, 2008.

  1. TECstarINC
    OP

    TECstarINC Advanced Member

    Newcomer
    52
    0
    Sep 30, 2008
    United States
    well i downloaded the gamma version of the BL but he wont work for me?

    i open it in HC and he aint giving any clue he's working
    if i press any button on the wiimote he doesnt do a thing
    you have to hold the powerbutton to turn him of

    BUT if i open the 0.3b (channel) he is still working


    wut do i do wrong?
    (that softchip loader aint working either)
     
  2. nicksasa

    nicksasa GBAtemp Maniac

    Member
    1,410
    0
    Oct 25, 2008
    Belgium
    install cios rev 7
     
  3. nutta_nic

    nutta_nic GBAtemp Advanced Fan

    Member
    556
    0
    Oct 25, 2008
    have you run the cios installer?
    if so run it again and make sure it doesnt say error after every line
     
  4. Beatchu

    Beatchu GBAtemp Fan

    Member
    347
    1
    Oct 27, 2008
    UK
    nick that's all I've seen you post recently lol
     
  5. Phratt

    Phratt GBAtemp Advanced Fan

    Member
    541
    0
    Nov 12, 2008
    United States
    install the cIOS also, the app is not a "He or him" It is an It. It has no sex. just so you know...
     
  6. TECstarINC
    OP

    TECstarINC Advanced Member

    Newcomer
    52
    0
    Sep 30, 2008
    United States
    i did instal rev7
     
  7. nutta_nic

    nutta_nic GBAtemp Advanced Fan

    Member
    556
    0
    Oct 25, 2008
    with no errors?
     
  8. TECstarINC
    OP

    TECstarINC Advanced Member

    Newcomer
    52
    0
    Sep 30, 2008
    United States
    yup no errors accured
     
  9. zerof

    zerof GBAtemp Advanced Fan

    Member
    602
    0
    Nov 5, 2008
    United States
    I don't see what else it could be besides a cIOS problem..
     
  10. TECstarINC
    OP

    TECstarINC Advanced Member

    Newcomer
    52
    0
    Sep 30, 2008
    United States
    thats why im asing wut i do wrong [​IMG]
     
  11. nutta_nic

    nutta_nic GBAtemp Advanced Fan

    Member
    556
    0
    Oct 25, 2008
    what firmware are you using?
     
  12. nutta_nic

    nutta_nic GBAtemp Advanced Fan

    Member
    556
    0
    Oct 25, 2008
    i hate it when these ignorant shits have obviously solved there problems and dont update there own Threads!!!!