Zelda Twilight Princess Problem

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by SilentSinr, Sep 6, 2009.

Sep 6, 2009
  1. SilentSinr
    OP

    Newcomer SilentSinr Member

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    I have burnt two different isos for this game and my friend has done the same and we keep on getting a green screen on boot.
    I am using Verbatim dvd-r's and burning at 4x.
    Any help with this problem would be greatly appreciated because we really want to play this game
     
  2. Guild McCommunist

    Member Guild McCommunist (not on boat)

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    18,151
    Location:
    The Danger Zone
    Country:
    United States
    For the last fucking time, people, we don't camp outside your house. You have to tell us what cIOS you have, what backup loader you're using, etc. We don't magically know this stuff. And 99% of the time, issues like that are related to backup loaders and cIOS.
     
  3. SilentSinr
    OP

    Newcomer SilentSinr Member

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    Sorry about that, this is the first time i have posted and issue like this
    I know i am using 0.3 gamma as a backuploader but i am not sure which version of cIOS i have installed
    could you kindly point me in the direction of the latest one? maybe that will fix the problem i am having.

    EDIT: just found out that there is a rev14...trying that out now and i will post back with the results

    EDIT: just installed the latest cIOS and it still gives a green screen
     
  4. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,283
    Country:
    Netherlands
    0.3 gamma is ancient
    Use something new. the latest neogamma for example
     
  5. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    The green screen of death is realted to:

    A) Out of region game with no video-output for your Wii
    B) cIOS not installed properly
     
  6. SilentSinr
    OP

    Newcomer SilentSinr Member

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    The region of the game is PAL and i have an NTSC tv but this hasnt been a problem in the past because i ususally force NTSC and it works

    also i downloaded the new loader and if i force NTSC i get a green screen when i dont do that it boots to a black screen

    so you are probably correct with option A [​IMG]
     

Share This Page