ysmenu thing?

Discussion in 'Acekard' started by N1nt3nd0gam3r, Apr 12, 2009.

Apr 12, 2009

ysmenu thing? by N1nt3nd0gam3r at 8:44 PM (1,099 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. N1nt3nd0gam3r
    OP

    Banned N1nt3nd0gam3r Banned

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    129
    Location:
    Arizona
    Country:
    United States
    wut is this i have no idea wut it is wut does it do etc plz explain
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
  3. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    @N1nt3nd0gam3r: you have been asking questions about the ak2i. i will warn you, do not put this on your ak2i. you WILL probably brick the dsi functionality if you do. i know others who have.

    -another world
     
  4. N1nt3nd0gam3r
    OP

    Banned N1nt3nd0gam3r Banned

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    129
    Location:
    Arizona
    Country:
    United States
    hey another world thx 4 being patient w/ me & basically answering all my qustions :]
     
  5. N1nt3nd0gam3r
    OP

    Banned N1nt3nd0gam3r Banned

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    129
    Location:
    Arizona
    Country:
    United States
    hey another world thx 4 being patient w/ me & basically answering all my qustions :]
     
  6. N1nt3nd0gam3r
    OP

    Banned N1nt3nd0gam3r Banned

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    129
    Location:
    Arizona
    Country:
    United States
    hey another world thx 4 being patient w/ me & basically answering all my qustions :]
     
  7. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    w00t thank'ed 3x.... =P

    -another world
     
  8. TornZero

    Member TornZero GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    197
    Country:
    United States
    another world, would you recommend AKAIO instead? If it works with the ak2i then it should most definitely be recommended.
     
  9. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    your only two choices are the official and akaio. and yes, i'm all about akaio.

    -another world
     
  10. anaxs

    Member anaxs got milk, got candy

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    2,208
    Location:
    your moms jeans pocket
    Country:
    Canada
    good thin another world warned me....was just about to put iton my ak2i....bt does it brick ur dsi console or does it block ur ak2i from werkin
     
  11. TornZero

    Member TornZero GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    197
    Country:
    United States
    It should end up bricking your DSi. Get AKAIO. Much more worthwhile AND more customizable.
     
  12. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    it breaks the ak2i's ability to boot in ds mode on the dsi. the ak2i should still work on a ndsl an ndsp.

    it has nothing to do with bricking your DSI

    -another world
     

Share This Page