YSMenu and emulators

Discussion in 'DSTT' started by jcvamp, Sep 9, 2010.

Sep 9, 2010

YSMenu and emulators by jcvamp at 12:37 AM (2,817 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. jcvamp
    OP

    Newcomer jcvamp Newbie

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    7
    Country:
    United Kingdom
    I read that you can set options in YSMenu.ini to play games using emulators. I set it up to use goomba, and I tried a game and it said that the game could only be played on the Gameboy. This game works in Lameboy, so I tried setting it up to use that, and it didn't work.

    Any ideas?
     
  2. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    From the YSMenu Wiki:
    Particularly the underlined might pose as a problem.
     
  3. jcvamp
    OP

    Newcomer jcvamp Newbie

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    7
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for the response. I have a GBA flash card in slot-2. Do you think I'd have to put the emulator on there?
     
  4. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    I am pretty sure they have to be in the ysmenu folder. I've never tried this stuff myself (I don't have any slot-2), so you are probably going to have to rely on the excerpt from the wiki, the middle line.
     
  5. Pliskron

    Banned Pliskron Banned

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,276
    Country:
    United States
    I've tried gba emu goomba and nes and I don't think this feature works.
     
  6. Pliskron

    Banned Pliskron Banned

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,276
    Country:
    United States
    this feature is supposed to work with a 3in1 and the emulators in the ttmenu folder. Dosn't work though. If you manage it let us know.
     

Share This Page