yasu problems

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by natecat33, May 29, 2009.

May 29, 2009

yasu problems by natecat33 at 11:38 PM (861 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. natecat33
    OP

    Newcomer natecat33 Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    im having problems with ysmenu. everytime i try to boot a rom the error comes up. (rom loading failed) fatinitdfault error please reset system.
    plz help. thank you.
     
  2. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Sounds like something went wrong while you were building it. Try using R4YSauto to do the job instead - much simpler and produces a stable, working output.
     
  3. fgghjjkll

    Member fgghjjkll GBATemp MegaMan

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    2,038
    Country:
    Australia
    lol.
    try delete as much shit and junk you have,
    then you backup.
    and format
    and then you restore.
     
  4. natecat33
    OP

    Newcomer natecat33 Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    where could i get r4ysatuo
     
  5. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    HERE

    Never be scared to use the search button.
     

Share This Page