XP SP3

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by wasim, Mar 18, 2011.

Mar 18, 2011

XP SP3 by wasim at 1:58 PM (1,349 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. wasim
    OP

    Member wasim ♫ Music addict ♫

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    907
    Location:
    Calicut
    Country:
    India
    hey
    i am usin windows xp sp 3

    its been a while its installed it and i get some error opening some software
    first i couldn't open nokia PC suite
    but now when i try i to open photoshop cs5 ( portable )
    i get a window " this application failed to start bcuz the application configuration is incorrect "
    can anyone help me ??

    thanks in advance [​IMG]
     
  2. Narayan

    Member Narayan desu~

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    2,921
    Country:
    Philippines
    i get that on angry birds for the pc too. i'd like to know how to fix this. at least i get to play angry birds.
     
  3. wasim
    OP

    Member wasim ♫ Music addict ♫

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    907
    Location:
    Calicut
    Country:
    India
    Do you use xp sp3 too ??

    ( next time i'll neva install sp3 [​IMG] )
     
  4. Narayan

    Member Narayan desu~

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    2,921
    Country:
    Philippines
    on my desktop, which serves as storage. it has better video card than my laptop, but only that. it has crt monitor, and i think like it's falling to pieces now. i'm saving up money to buy a new one.

    but i use vista on my laptop. xp3 is still good imo. it's still the popular in internet cafes.
     
  5. wasim
    OP

    Member wasim ♫ Music addict ♫

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    907
    Location:
    Calicut
    Country:
    India
    i prefer sp2 over sp3

    and on laptop ( my brother's ) its windows 7 and i don't use it much , cuz he wont be home
     
  6. soulx

    Member soulx GBAtemp Legend

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    10,130
    Country:
    Canada
    Why?
    ...
    Windows XP SP3 is much more secure than previous versions. It contains a number of updates and patches to vulnerabilities. All it does is improve the security of your system.
     
  7. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    It's because SP3 accidentally his computer thus the hate for SP3.
    It's obviously SP3 fault, not his or anyone elses.
     
  8. wasim
    OP

    Member wasim ♫ Music addict ♫

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    907
    Location:
    Calicut
    Country:
    India
    whenever i install sp3
    some software's wont start after few does which doesn't happen on sp2
    not sure if its just foe me or not !
     
  9. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,736
    Country:
    United Kingdom
    SP3 was nowhere near the shift that SP1 to SP2 was. Indeed I am not sure I could spot it without the obvious signs (right click and my computer and all that). Similarly SP2 is not supported any more so enjoy the virus ridden wasteland that that will become (I hope someone does step up like they did for 98 and co but I do not hold out that much hope).

    Anyhow most mobile phone companies have horrifically badly coded software (I single out nokia and sony for this one) and adobe are not much better.

    application configuration is incorrect sounds like some "necessary" services were disabled or some of the tweaks- uninstall- reinstall or repair install if you have it.
    Likewise the "portable" photoshop is likely some cracked version and given how bad some of the cracks (adding permanent hosts file entries......) were that I can see playing up here.
     
  10. wasim
    OP

    Member wasim ♫ Music addict ♫

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    907
    Location:
    Calicut
    Country:
    India
    " services were disabled or some of the tweaks- uninstall- reinstall "
    like what ??
    i've tried installin it many times
    actually i could open it whenever i install it , for the first time only ( when i click run after the installation ) ....... but now nothing comes
     
  11. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    I am almost 100% certain (99.999%) that the issue is with your use of the computer rather than the fact that you're running SP3.

    Also, there's no such thing as a portable version of Photoshop. What you have is a hacked and pirated copy (Not saying there's anything wrong with piracy, but if you can't do it right then don't do it).


    Given the state of your system, I would say to back up the files you need, format and reinstall Windows XP SP3 and be careful of where you download stuff from.
     

Share This Page