Xbox Live Internets?

Discussion in 'Xbox 360 - Games & Content' started by Sorox, Dec 23, 2008.

Dec 23, 2008

Xbox Live Internets? by Sorox at 10:00 PM (1,043 Views / 0 Likes) 13 replies

  1. Sorox
    OP

    Member Sorox Master Firo Soul

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    827
    Location:
    Country:
    United States
    So i might get an xbox 360 for christmas and i only have on ethernet slot on my router thats is for my computer internet. Other than buying a network adapter ($100) is there a way to connect to Xbox live without an ethernet cable? Or if theres no pother possible way, how much is a router with 2 ethernet slots? P.S. I have a Motorola SBV5220 router.
     
  2. Sorox
    OP

    Member Sorox Master Firo Soul

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    827
    Location:
    Country:
    United States
    Comon, someone, please help me out!
     
  3. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Is it your PC hooked up to the router with the cable or something else?
     
  4. TSorbera

    Newcomer TSorbera Member

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    Don't bump. Mods don't like it.
    You could buy a second network adapter for your computer and hook your 360 to your computer, with the connection set up similarly to when people do wireless through their laptop. Also keep in mind that the $100 MS wireless adapter will need a wireless switch somewhere hooked up, which it doesn't sound like you have.
    Or you could get a cheap network switch from somewhere like Newegg.
    http://www.newegg.com/Product/ProductList....amp;Order=PRICE
     
  5. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom
    maby get a USB wifi adapter for your PC or a WIFI PCI card that fits inside your pc (If you have a tower style pc) and a WIFI adapter for the 360 that should work [​IMG]
     
  6. 754boy

    Banned 754boy :D

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    3,469
    Location:
    Mississippi
    Country:
    United States
    That wifi adaper for 360 costs too fucking much. I use some powerline ethernet adapters that kick ass. Hell I even have a pair of old ones that I would give to you for free if you paid shipping. All you do is plug one into an outlet near your main router and connect it. Then plug the other one wherever your 360 is and you'll have an instant connection.

    Hmmm, one port on the router? You gonna need a switch. I had to get one, it has 5 ports and that was more than enough to go around.
     
  7. Prime

    Member Prime GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    3,664
    Location:
    Under your bed
    Country:
    United Kingdom
    Pro Tip: Have more patience. You only wait 1 hours and 2 minutes before bumping and begging for help. We aren't always on, 24/7 to answer YOUR questions. News flash!: You aren't that important

    On topic: The network adaptor for the 360 isn't expensive if you can find a bargain. I got mine from eBay for £35.
     
  8. Sorox
    OP

    Member Sorox Master Firo Soul

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    827
    Location:
    Country:
    United States
    Im probably going to get a Switch. As for My ethernet cable, 1: How long does is the ethernet cable that comes with the 360? 2: If i un-plug the ethernet from my router that connects to my computer, and plug in the one connected to my 360, will my internet for 360 work?
     
  9. Sorox
    OP

    Member Sorox Master Firo Soul

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    827
    Location:
    Country:
    United States
    Yeah, Bumping the thread.
     
  10. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom

    seriously bumping the thread is bad for your health!!!


    we are answering your question so DON'T BUMP IT!!!!!!

    The 360 network adapter over here in the UK is about £25 in gamestation maby less pre owned [​IMG]

    Ideal if you don't want wires all over the house [​IMG]
     
  11. Prime

    Member Prime GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    3,664
    Location:
    Under your bed
    Country:
    United Kingdom
    Dude you don't need to keep bumping. You aren't so important.

    Yes to your last question.
     
  12. Sorox
    OP

    Member Sorox Master Firo Soul

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    827
    Location:
    Country:
    United States
    Thanks and If im so Un-important, how come Your face. HA HA!
     
  13. Prime

    Member Prime GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    3,664
    Location:
    Under your bed
    Country:
    United Kingdom
    *sighs* That doesn't even make sense.
     
  14. Sorox
    OP

    Member Sorox Master Firo Soul

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    827
    Location:
    Country:
    United States
    I know. Oh by the way:
     

Share This Page