woodr4 problem

Discussion in 'R4 DS' started by darkshadow1997, Nov 21, 2010.

Nov 21, 2010

woodr4 problem by darkshadow1997 at 7:39 AM (674 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. darkshadow1997
    OP

    Member darkshadow1997 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    103
    Country:
    United States
    hi when i put the wood r4 firmware on my r4 it works but the games arent loading im using the latest wood r4 firmware help me [​IMG]
     
  2. Etalon

    Member Etalon Former Akaio Fanboy

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    1,205
    Country:
    Morocco
    Well. You should try using a DS, not a PSP. Hope that helps.
     
  3. darkshadow1997
    OP

    Member darkshadow1997 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    103
    Country:
    United States
    i am using a ds
     
  4. Infinite Zero

    Member Infinite Zero Almost!

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
    What kind of R4 do you have? [​IMG]
     
  5. Attila13

    Member Attila13 Praise the Creep!

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    1,053
    Location:
    Zalau,Romania
    Country:
    Romania
    Try formatting your microSD and try again.
    If you say that the firmware is working than it shouldn't be any problems! [​IMG]
     
  6. darkshadow1997
    OP

    Member darkshadow1997 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    103
    Country:
    United States
    when i open wood on my r4 its ok but when play any game its stuck on processing please dont turn of the power
     

Share This Page