Wood and WarioWare...

Discussion in 'R4 DS' started by The Viztard, Apr 27, 2010.

  1. The Viztard
    OP

    The Viztard GBAtemp Fan

    Member
    2
    Apr 5, 2008
    United States
    Hueco Mundo...=P
    sooo, I looked around but couldn't find anything too helpful...

    my problem is that I am currently using Wood R4 v1.05 and I am still experiencing problems with lag and D.I.Y. whenever I look at the games people made in the warehouse thing...but apparently this has been solved for some people already? how?

    is it because the .sav file I use is from the patched version of the game? and that I just changed the extension to make it work on wood? I also tried using the clean rom but with the patched .sav file to no avail. I really don't want to make a new .sav file from the clean one...but if that will fix the problem I guess I'll have to do it...

    Any help or comments are appreciated! [​IMG]
     
  2. bekar

    bekar GBAtemp Regular

    Member
    1
    Dec 16, 2009
    United States
    I think 1.05 is still lagging... I doubt it's been fixed.

    Otherwise just confirm that you have a 32 megabyte Savefile.
     
  3. z.g

    z.g GBAtemp Regular

    Member
    3
    Jun 21, 2007
    different model of microsd?
     
  4. The Viztard
    OP

    The Viztard GBAtemp Fan

    Member
    2
    Apr 5, 2008
    United States
    Hueco Mundo...=P
    yea I do have a 32 megabyte savefile, and I noticed that I have lost some comics too...=/
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice