Will this work?

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by ByteMunch, Aug 26, 2011.

Aug 26, 2011

Will this work? by ByteMunch at 9:05 PM (537 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. ByteMunch
    OP

    Member ByteMunch GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    444
    Country:
    United Kingdom
    So my friend was building a PC. Turns out he mixed an intel mobo with an AMD cpu. He registered now. [​IMG] Silly stragon.
     
  2. Berthenk

    Member Berthenk Epitome of Awesomeness

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    1,314
    Country:
    Netherlands
    He'll either need an other motherboard or CPU, Intel mobo's don't support AMD processors.
    Here's a motherboard, or a CPU for the correct socket.
     
  3. Originality

    Member Originality Chibi-neko

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,154
    Location:
    London, UK
    Country:
    United Kingdom
    The Asus M5A88-V EVO Motherboard says it's "AMD3+ Ready", so I'd assume that means it's fine for a PhenomII X6 1090T.

    I've never heard of CiT before, so I would avoid that PSU. It's best to get a Corsair, Antec, Tagan or Enermax PSU.

    The case looks fugleh, but that's just my opinion.

    Other than that, it looks fine for a casual-moderate gamer on screen sizes up to 22". I assume you've already got a monitor, keyboard and mouse to use.
    EDIT: Switching to a MSI P67A-GD53 motherboard and a Core i5-2500K should only cost around £20 more, and you'll get much more power out of it (for gaming that is).
     
  4. Stragon

    Newcomer Stragon Newbie

    Joined:
    Aug 26, 2011
    Messages:
    1
    Country:
    United Kingdom
    Thank you for your help



    PS I went for the new motherboard thank you
     

Share This Page