WiiWare Memory Full

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by cooldudechand, Nov 30, 2008.

Nov 30, 2008

WiiWare Memory Full by cooldudechand at 4:34 PM (1,291 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. cooldudechand
    OP

    Member cooldudechand GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    151
    Location:
    Sydney
    Country:
    Australia
    hey guys i installed some of the wiiware wad's
    and now the blocks in wii are full
    and i just installed 4-5 wiiware
    so is there any way i can play them through SD card or USb
    because i want to free up some space to save my game saves
    so any help will be approciated

    Thanx In Advance

    COOLDUDECHAND
     
  2. tomqman

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    no you cant play them off sd or usb but you could install a emulator to play them of sd if you get some roms.(best for snes, genesis, gbc, gba, nes, etc not n64)
     
  3. noONE

    Member noONE ~~~~~~~~~~~~

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    968
    Location:
    Linköping/Norrköping, Sweden.
    Country:
    Sweden
    That's the same problem we all have.. there's no solution to it yet, other than keep erasing/transfering them back to the Wii when you want to play them again..

    (@tomqman, he wasn't talking about Virtual console, but Wiiware, which aint old games , but new ones made for Wii.. so no emulator.)
     
  4. tomqman

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    opps sorry skim reading again lol
     
  5. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,357
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    yeah dont download any of the old console games off vc you can use them on emulators instead free
     
  6. cooldudechand
    OP

    Member cooldudechand GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    151
    Location:
    Sydney
    Country:
    Australia
    thanx for the reply guys
    i think i have to delete which are not best for me
     
  7. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,357
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    in fact do a search for 8640 gamecube disc. its got EVERY old console, neo geo etc (except for 64) game on it over 8000 games! runs in gamecube mode too so can use the gamecube controller and all games run at 480i!
     
  8. axel22

    Newcomer axel22 Newbie

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    HI all !

    I have same probleme, i can just add 1 or 2 wiiware channel maximum !

    So it's ridiculous to copy from the SD card each time you wanna play !

    Maybe, we can install a wad with new channel where you can launch from the sd card ?

    Anybody know if that's exist ?

    PS : sorry for my bad english
     
  9. Edgedancer

    Member Edgedancer Director of Moon based operations

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    2,641
    Location:
    Canberra
    Country:
    Australia
    It is not possible yet. People are thinking that it will be possible in the next major firmware update. Not 3.X but 4.0.
     

Share This Page